SELEKTOR JAMAJKE OTKRIO VELIKU ŽELJU: Grinvud pojačava "rege bojse"

M. Bl.

06. 03. 2024. u 22:15

SELEKTOR Jamajke Hejmir Halgrimson izjavio je danas da bi voleo da engleski fudbaler Mejson Grinvud igra za njegov tim.

СЕЛЕКТОР ЈАМАЈКЕ ОТКРИО ВЕЛИКУ ЖЕЉУ: Гринвуд појачава реге бојсе

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaler Hetafea Grinvud odigrao je samo jednu utakmicu za reprezentaciju Engleske, 2020. godine protiv Islanda u Ligi nacija. Pravila Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) nalažu da igrač može da promeni reprezentaciju ako je za nju do 21. godine odigrao manje od tri utakmice i ako nije za nju igrao u poslednje tri godine.

- Ne volim da pričam o tome "šta bi bilo", ali naravno da nam je ova opicija pala na pamet. Kao i svi treneri, voleo bih da imam najbolje igrače u svom timu, ali na njemu je da li to želi - izjavio je Halgrimson za Atletik, preneo je sajt Gol.

Mladi napadač je bio optužen za pokušaj silovanja, ali su te optužbe odbačene u februaru prošle godine. On je igrač Mančester junajteda, a na pozajmici je u Hetafeu, nakon je suspendovan posle hapšenja u januaru 2022. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini