PROVERE SA SLOVENCIMA: Poraz, pa remi kadeta Srbije

N. I.

07. 03. 2024. u 16:50

KADETSKA reprezentacija Srbije (U17) okončala je pripreme za završni krug kvalifikacija (20 – 26. mart) za plasman na Prvenstvo Evrope i mečeve sa Danskom, Turskom i Gruzijom, koja će biti domaćin turnir.

ПРОВЕРЕ СА СЛОВЕНЦИМА: Пораз, па реми кадета Србије

FOTO: FSS

Izabranici selektora Jovana Damjanovića odigrali su dva meča sa vršnjacima iz Slovenije, posle poraza u prvom meču (1:2), naši kadeti su ostvarili remi – 2:2 (0:1) u drugom susretu.

Trener je pružio priliku svim igračima, a ono što je najvažnije jeste da se niko nije povredio. U Gruziji će prvi rival biti selekcija domaćina, 20. marta, tri dana kasnije sledi meč sa Danskom, a 26. marta igra se meč sa Turskom.

STRELCI: 0:1 Veisbah 20, 0:2 Stojanović (ag), 1:2 Ćirić 52, 2:2 Maksimović 55. Sportski centar FSS u Staroj Pazovi. Sudija: Ljubiša Borisavljević

SRBIJA: Jovanović, Avdić, Milosavljević, Stojanović, Bačanin, Bubanja, Mladenović, Kostić, Vasilić, Đorđević, Ranković. Igrali su još: Čarapić, Draškić, Premović, Bajramović, Ćirić.

SLOVENIJA: Matičić, Meško, Petrovič, Viher, Šabotić, Pečjak, Videnović, Koroša, Kramberger, Veisbah, Beljkaš. Igrali su još: Čelik, Hočevar, Blažić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)