"NEKA SVAKO DETE MRZI PARTIZAN": Navijači Dinama iz Zagreba poslali sramnu poruku u svet

Novosti online

08. 03. 2024. u 08:16

Fudbaleri Dinama iz Zagreba pobedili su ekipu PAOK-a rezultatom 2:0 (0:0) u prvoj utakmici osmine finala Lige konferencije.

НЕКА СВАКО ДЕТЕ МРЗИ ПАРТИЗАН: Навијачи Динама из Загреба послали срамну поруку у свет

Foto: EPA

Golove za tim iz Zagreba postigao je Bruno Petković u 37. i 71. minutu, ali meč je protekao u senci skandala koji su napravile pristalice domaćeg tima. 

Naime, navijači hrvatskog kluba Bed blu bojs (BBB) izneli su transparent na severnu tribinu stadiona Maksimir. Na njemu je pisalo: "Oroši, za koga navijaš?", a uz istaknutu parolu navijači su pevali: "Nek živi ljubav, neki se budi dan, neka svako dete mrzi Partizan".

- Denis Oroši novi je član Skupštine Dinamo Zagreba kao saradnik predsednika Mirka Barišića. Prema izborima iz Karlovca, Oroši je u mladosti bio navijač Partizana, odlazio je na utakmice beogradskih crno-belih, a njegovo imenovanje u skupštinu kluba izazvalo je veliku pažnju. "Ono što je daleko skandaloznije, upozorava naš izvor iz grada na četiri reke, reč je o nekadašnjem igraču Nogometnog kluba Karlovac, poznatome po velikome prijateljstvu s vatrenim zvezdašem Rajkom Janjaninom, ali još poznatijim kao žestokim navijačem beogradskog Partizana!", piše portal Dnevno.hr.

Rajko Janjanin je legendarni jugoslovenski i srpski fudbaler, veliki as Crvene zvezde koji je rođen u Karlovcu, igrao je pet godina za Dinamo, a potom od 1980. četiri sezone za Zvezdu. Na Marakani je ispisao istoriju nezaboravnim het-trikom protiv Benfike u Kupu evropskih šampiona, u septembru 1984.

Zbog ulaska Orošija u skupštinu kluba pred meč Dinamo Zagreb - PAOK oglasili su se navijači hrvatskog kluba okupljeni u najveći forum Zona Dinamo. Oni su ukazali na posebne, bratske odnose Partizana i PAOK-a.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić