A KADA SU SVI OTIŠLI SA MARAKANE... Evo šta su uradili treneri Zvezde i Partizana, Vladan Milojević i Igor Duljaj (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

09. 03. 2024. u 22:20

NAVIJAČI Crvene zvezde i Partizana uživali su u uzbudljivoj fudbalskoj predstavi u 172. večitom derbiju, a lepa scena desila se i po njegovom završetku.

А КАДА СУ СВИ ОТИШЛИ СА МАРАКАНЕ... Ево шта су урадили тренери Звезде и Партизана, Владан Милојевић и Игор Дуљај (ФОТО)

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/

Mnogo golova i mnogo šansi su posle dugo vremena podsetili zašto je derbi najveća svetkovina našeg fudbala, a treneri Vladan Milojević i Igor Duljaj poslali su i sami lepu sliku.

Jedna scena nakon utakmice je oduševila sve navijače oba tima, a to je bio srdačan zagrljaj trenera "večitih" i to ispred svlačionica, kada su navijači već napustili stadion "Rajko Mitić".

Bilo bi lepo da ovakve situacije krasi mnogo više nadmetanja, kako bi podsećali one koji sa dozom ostrašćenosti ulaze u sportske priče - da ostrašćenosti tu i nije mesto.

Bonus video: NESVAKIDAŠNjE - I "grobari" i "delije" zadovoljni derbijem

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!