DULJAJ ZOVE "GROBARE" NA PARTIZAN - NAPREDAK: "Publika je naš štit, barijera od mnogih stvari!"

Novosti online

12. 03. 2024. u 12:42

FUDBALERI Partizana posle remija u večitom derbiju (2:2) borbu za titulu u Superligi Srbije nastavljaju duelom sa Napretkom u Humskoj. O tom meču govorio je trener crno-belih Igor Duljaj.

ДУЉАЈ ЗОВЕ ГРОБАРЕ НА ПАРТИЗАН - НАПРЕДАК: Публика је наш штит, баријера од многих ствари!

FOTO: M. Vukadinović

I dalje se ne priča o tituli u taboru aktuelnog lidera na tabeli, iako "parni valjak" ima bod prednosti u odnosu na Zvezdu.

- Vratio bih se u blisku prošlost, minulog leta nam nisu davali šanse, mnogi ni u klubu nisu verovali da ćemo biti na vrhu. Da se ne lažemo, to je istina, činjenica. Stvarno razmišljamo od danas do sutra - rekao je Duljaj.

Strateg kluba iz Humske ističe da je još uvek cilj kluba da se izbore kvalifikacije za Ligu šampiona.

- Naravno da Partizan ne trpi neuspehe, bilo bi pogubno da ostane bez Evrope i bez finansijske injekcije. Na neki način sam oduzeo klubu finansijski dobitak prošle godine, ispadanjem iz UEFA takmičenja, ali sam na neki način, prodajama Kristijana Belića i Mihajla Ilića vratio stvari na nulu. Pokazalo se da Partizan ima igrače na koje može da računa i od kojih može da profitira. A nisam obećavao ni titulu, ni Kup. Za nas je najvažnija evropska karta.

Dobio je potom pitanje da li igrači razmišljaju o tituli?

- Ne, zato što svakodnevno pričamo i ako se neko malo zanese, moramo da se spustimo na zemlju. Kad misliš da si najjači, tad si najslabiji.

Trener crno-belih je iskoristio priliku da pozove navijače na utakmicu koja se igra u sredu od 16.55. Ulaz u Humsku je besplatan.

- Znam da je termin nezgodan, da mnogi rade do pola pet ili pet, ali neka dođu makar na drugo poluvreme, jer se i na derbiju pokazalo koliko nam podrška navijača znači. Vi ste naš štit, barijera od mnogih stvari. Dođite, makar na drugo poluvreme - zaključio je Duljaj.

Partizan je lider na tabeli sa 60 bodova, dok je ekipa Napretka na 10. mestu sa 29 bodova.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjE: I "grobari" i "delije" zadovoljni derbijem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)