MUKE POSLE DERBIJA: Trener Partizana u problemima pred gostovanje Napretka

N. I.

12. 03. 2024. u 17:02

SLAĐI bod iz derbija sa stadiona "Rajko Jitić" u Humsku je poneo Partizan. Pritiskao je večiti rival, napravio opsadu Jovanovićevog sa igračem više na terenu. Još par sati će u mislima svih partizanovaca biti neopravdano isključenje Severine, gol Saldanje, majstorija Kalulua, vođstvo od 2:1 i pola sata drame u kojoj je na kraju, zbog svega viđenog, osvojen veliki bod.

МУКЕ ПОСЛЕ ДЕРБИЈА: Тренер Партизана у проблемима пред гостовање Напретка

FOTO: FK Partizan

Toliki da je zadržao "parni valjak" na čeku tabele čak i pred današnje gostovanje kruševačkog Napretka. Utakmica počinje u 16:55, a trener Igor Duljaj je ovaj duel najavio na svoj način, pričajući o glavnoj boljci svog tima: prekid igre i lopte koje doleću u peterac...

- To je moja krivica i odgovornost, to moramo da ispravimo i radićemo na tome. Partizan igrača napadački, to smo pokazali i protiv Crvene zvezde. Bez obzira što smo imali tri, četiri šuta u okvir, ona dva gola postignuta su na evropskom nivou. Može da se očekuje da će Partizan od prvog zvižduka igrati napadački protiv Napretka - kaže Duljaj.

Kako ćeto da izgleda stvarno na terenu, veliko je pitanje, ali Duljaja i navijače Partizana brine sastav tima za današnju utakmicu sa Kruševljanima.

- Pod znakom pitanja je Marković. Saldanja neće biti u protokolu, jedva je odigrao derbi, Zahid duže vreme vuče probleme. Suspendovan je i Severina, veliku posekotinu zaradio je i Kovačević. Ostaje konačna reč doktora. Nikad neću tražiti neko da igra na silu. Predstoji nam jedna od najtežih utakmica. Da se vratimo u blisku prošlost. Na početku priprema mnogi nam nisu davali šanse da ćemo biti na prvom mestu. Prognozirali su treću, četvrtu poziciju. Razmišljam, ipak, od danas do sutra i to je činjenica. I dalje gledamo ka prvoj narednoj utakmici. Pogubno bi bilo da Partizan ostane bez Evrope i finansijske injekcije - dodao je Duljaj.

Crno-beli ponovo neće imati podršku najvernijih navijača sa južne tribine. U goste usred srede dolazi rival sa trenerom Vladimirom Gaćinovićem koji i sa Napretkom pravi rezultate koji su pozitivno iznenađenje, pa u Humskoj sa strahopoštovanjem dočekuju svog današnjeg rivala.

Navijači, dođite !

UPRAVA Partizana je odlučila da navijače za današnji meč sa Naretkom časti besplatnim ulazom na tribine. Igor Duljaj ima poruku za njih.

- Istok i zapad moraju da budu puni. Hvala i klubu što je otvorio kapije za navijače. Verujem da će navijači prepoznati trenutak. Pokazali su koliko im je stalo do kluba i navijača. Verujem da ćemo uz podršku navijača upisati pobedu. Znam da je termin nezgodan, radi se do pet popodne, zato molim navijače da nam pomognu, oni su naša brana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024