HRVATI GLEDAJU I NE VERUJU: Osniva se klub navijača FK Partizan u Hrvatskoj, stizaće autobusima na mečeve u Beograd!

Novosti online

12. 03. 2024. u 13:47

Kad naslov u jednom od najvećih hrvatskih dnevnih listova počne rečima "ŠTO JE SAD OVO?!", jasno je da je posredi nešto nesvakidašnje.

ХРВАТИ ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ: Оснива се клуб навијача ФК Партизан у Хрватској, стизаће аутобусима на мечеве у Београд!

FOTO: G. Č.

A zaista i jeste.

Radi se o naslovu koji je splitska "Slobodna Dalmacija" danas objavila, glasio je "Što je sad ovo? Riječani osnivaju klub navijača Partizana; Da, beogradskog Partizana, evo ko pokreće priču!", a zapravo se radi o informaciji koju je objavio aktuelni lider Superlige Srbije.

Evo o čemu se radi:

Osniva se Klub navijača i prijatelja Partizana u Rijeci
 

Baza pristalica Partizana uskoro će biti bogatija za još jedan zvaničan Klub navijača koji će biti osnovan u Rijeci, a činiće ga simpatizeri crno-belih iz cele Istre.

To je dogovor koji je postignut na sastanku koji je inicirao bivši fudbaler Partizana, Refik Kozić, a kojem su u njegovom odsustvu prisustvovali njegov kum Borislav Krkelić, kao i članovi veteranske sekcije Kluba malog fudbala Ribnica iz Rijeke, Milan Rimac i  Aldo Stipanov, koji će ujedno biti i osnivači Kluba Partizanovih navijača u Istri.

Sa njima zajedno u Beogradu su bili Stefano Stipanov, te Slobodan i Boban Mizdak, a ugostili su ih član Upravnog odbora crno-belih Dragan Trailović, član Komisije za formiranje klubova navijača i prijatelja FK Partizan, Maja Krstajić, i legende kluba Rade Zapad, Vlado Čapljić, Miodrag Živaljević i Predrag Tomić.

U prijatnom razgovoru pored dogovora oko osnivanja Kluba navijača dogovoreno je i da na budućim međunarodnim utakmicama Partizana bude organizovan dolazak jednog do dva autobusa navijača iz Rijeke i okoline.

Takođe, ostavljena je otvorena i mogućnost organizovanja letnjih i zimskih priprema omladinskih selekcija crno-belih na Istarskoj rivijeri.

Goste je pozdravio i sportski direktor Partizana Ivica Kralj, a uručeni su im i prigodni pokloni u znak sećanja na ovaj značajan susret", navodi se u saopštenju crno-belih.

Bonus video: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu