"SJAJNA JE TO STVAR ZA SRBIJU!" Dušan Tadić je jednom stvari oduševljen

S. R.

18. 03. 2024. u 18:10

ODLIČNE odbrane srpskog čuvara mreže Đorđa Petrovića u Engleskoj nisu iznenadile kapitena reprezentacije Srbije Dušana Tadića. Uoči današnjeg okupljanja "orlova" za prijateljske susrete sa Rusijom (četvrtak) i Kiprom (25. mart), nekadašnji as Sautemptona je za medije na Ostrvu pričao za "Saut London pres" o kvalitetima 24-godišnjeg golmana Čelsija. Englezi se već uveliko raspituju o svemu što je vezano za "orlove" jer je poznato da igramo sa njima prvi meč na EP u Nemačkoj 16. juna.

СЈАЈНА ЈЕ ТО СТВАР ЗА СРБИЈУ! Душан Тадић је једном ствари одушевљен

FOTO: M. Vukadinović

- Vanja Milinković-Savić je takođe bio dobar, imamo Đorđa i Rajkovića. Mnogo dobrih golmana. Sjajna je stvar za Srbiju što ima sve više pravih opcija na golu - ističe Tadić.

Petrović je na mala vrata stigao među "plavce" iz MLS lige, a u potpunosti je iskoristio priliku usled povrede Sančeza i ustalio se među stativama.

- Đorđe je sjajan golman, veliki talenat i mnogo mi je drago što brani u Čelsiju. Odmah na prvom treningu sam video koliko je dobar golman. Uz to, on je veoma dobar momak i veliki profesionalac. Zapravo, uopšte nisam iznenađen što brani za Čelsi - ističe Dušan.

Otkrio je bivši kapiten Ajaksa da je pre Čelsija da su "kopljanici" razmišljali o dovođenju nekadašnjeg čuvara mreže Čukaričkog.

- Sećam se da su me pitali u Amsterdamu za njega. Bio je na radaru svih vrhunskih klubova i uopšte nije slučajnost što je sada jedinica u Čelsiju. Mislim da će sačuvati svoje mesto na golu i kada se Sančez vrati, jer kada golmani jednom dobiju svoju šansu ne prepuštaju je nikome. Verujem mu da će uspeti. On je budućnost Čelsija - zaključio je Tadić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!