DANCI POD BARAŽNOM PALJBOM NAVIJAČA POSLE REMIJA SA ŠVAJCARSKOM: Zvižduci parali nebo nad Kopenhagenom

M. Bl.

24. 03. 2024. u 16:40

NE ide srpskoj reprezentaciji sve kako je planirano ili bolje rečeno u skladu sa željama i (ne) realnim ambicijama, ali ni u taboru naših rivala na Evropskom prvenstvu nije sve idealno, naprotiv.

ДАНЦИ ПОД БАРАЖНОМ ПАЉБОМ НАВИЈАЧА ПОСЛЕ РЕМИЈА СА ШВАЈЦАРСКОМ: Звиждуци парали небо над Копенхагеном

FOTO: AP/Tanjug

Slovenija je jedva izbegla poraz na Malti, Engleska je poražena od Brazila, a "praznim puškama" su "pucali" i Danci u prijateljskom meču protiv Švajcarske.

Remi bez golova uz samo dva slabašna pokušaja pulena Kaspera Hjumlanda za 90 minuta doneli su salve zvižduka po završetku utakmice. Selektor se posle meča pravio nevešt i rekao da nije čuo zvižduke, ali i pored toga ostaje činjenica da Danska trenutno ne igra na nivou svog renomea.

- Zapravo nisam primetio to. Pratio sam utakmicu i nisam obratio pažnju na to. Znam samo da smo srećni što imamo podršku koju imamo ovde. Za ove dve utakmice kod kuće prodali smo 50 000 karata... Naravno, voleli bismo da smo postigli koji gol i da igramo tečno, ali fudbal nije uvek takav. Nismo uspeli navijačima da donesemo te golove, nažalost, ali uradili smo sve što smo mogli i vrlo sam ponosan i srećan zbog podrške koju smo dobili - istakao je 51 - godišnji stručnjak.

Kada su igrači u pitanju, utisak je da oni u potpunosti razumeju nezadovoljstvo navijača.

- Verovatno nisu najzadovoljniji. Navijači žele da vide golove i pobede. Očekuju od nas da dobijamo naše utakmice na Parkenu, tako da je pošteno od njih. Kada smo imali loptu, mogli smo da budemo oprezniji. Morali smo da idemo napred. U pogledu kvaliteta, moramo da napredujemo - kaže vezista Totenhema Pjer Emil Hejbjerg.

Priliku da se "operu" pred svojim pristalicama Danci će imati već sutra uveče (20.15) kada na stadionu Brondbija dočekuju Farska Ostrva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!