MANDARIĆ U FK VOJVODINA?! Veliki potez novosadskog kluba

Novosti online

24. 03. 2024. u 19:36

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, Milan Mandarić je postao novi potpredsednik FK Vojvodina, što bi klub uskoro trebalo da objavi.

МАНДАРИЋ У ФК ВОЈВОДИНА?! Велики потез новосадског клуба

Foto: EPA

Uz Mandarića, u ulozi potpredsednika Vojvodine biće i nekadašnji fudbaler kluba Miroslav Tanjga.

Odavno se spekulisalo da bi Mandarić mogao da proba sa nekom funkcijom i u srpskom fudbalu, a on je uvek isticao da bi u obzir dolazila samo Vojvodina.

- Ako bih se ikada odlučio da radim u Srbiji, došao bih u Vojvodinu. To je klub koji mi je donosio najviše radosti, ali i najviše bola. Toliko sam batina od oca dobijao zato što sam bežao sa nastave da bih stigao na utakmice Vojvodine. I na treninge sam stizao, opet nauštrb školskih obaveza - govorio je svojevremeno Milan Mandarić.

Mandarić je dosta uspeha napravio sa klubovima gde je bio vlasnik, od belgijskog Šarlroaa, preko francuske Nice, do engleskih Portsmuta, Lestera i Šefild Venzdeja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!