TRI MLAĐE SELEKCIJE SRBIJE SUTRA NA TERENU: Samo kadetima realna nada

M. Bl.

25. 03. 2024. u 15:12

MLAĐE selekcije Srbije u martovskom terminu praktično nižu neuspeh za neuspehom, ali nada još postoji, bar kada je u pitanju kadetska reprezentacija koja će se danas protiv Turske na kvalifikacionom turniru u Gruziji boriti za prolaz u završnu rundu borbi za Evropsko prvenstvo.

ТРИ МЛАЂЕ СЕЛЕКЦИЈЕ СРБИЈЕ СУТРА НА ТЕРЕНУ: Само кадетима реална нада

FOTO: FSS

Selekcija koju sa klupe predvodi Jovan Damjanović će u slučaju pobede nad vršnjacima iz Turske obezbediti jedno od prva dva mesta koja donose prolaz, dok je u slučaju remija potrebno da Gruzija ne savlada Dansku. Utakmica je na programu od 14 časova.

Kada su u pitanju preostale dve generacije srpskih fudbalera koje danas izlaze na teren tu je praktično sve jasno. Omladinci nemaju nikakve šanse da urade bilo šta vredno pomena u Portugaliji, pa će duel sa Grčkom (16.00) predstavljati priliku samo za častan oproštaj.

Slična priča važi i za mladu reprezentaciju Srbije koja je remijem u Luksemburgu šanse za plasman na Evropsko prvenstvo svela u domen teorije. Izabranici Ljubinka Drulovića će od 18 časova na stadionu u Leskovcu dočekati Severnu Irsku. Ukrajina i Engleska na vrhu beže čak pet bodova i "orlićima" je potrebno mnogo čuda do kraja kvalifikacija kako bi se dočepali jednog od prva dva mesta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)