TITULA JE BLIZU: Kaznena ekspedicija Ćabija Alonsa porazila Hofenhajm

Novosti online

30. 03. 2024. u 19:50

Fudbaleri Bajer Leverkuzena zabeležili su još jednu važnu pobedu u Bundesligi. Izabranici Ćabija Alonsa su u 27. kolu nemačkog prvenstva savladali Hofenhajm rezultatom 2:1 posle preokreta i sada su korak bliži Salatari.

ТИТУЛА ЈЕ БЛИЗУ: Казнена експедиција Ћабија Алонса поразила Хофенхајм

FOTO: EPA-EFE/RONALD WITTEK CONDITIONS

Farmaceuti nisu započeli duel kako su planirali, pošto su u 38. minutu bili u rezultatskom deficitu posle pogotka koji je postigao Bejer.

U nastavku je domaći tim zaigrao ofanzivnije, napadao, ali nije uspevao da zatrese mrežu Hofenhajma. I kada se činilo da će upisati prvi poraz u sezoni, fudbaleri Bajerna stižu do preokreta.

Prvo je Andrih u 88. minutu doneo izjendačenje svom timu, da bi velika tri boda obezbedio Šik koji je postigao pogodak u prvom minutu sudijske nadoknade.

Što se ostalih rezultata tiče, Frajburg je kao gost ubedljivo savladao Borusiju Menhengladbah sa 3:0, Volfsburg je takođe na gostujućem terenu slavio sa 2:0 protiv Verdera, dok su susreti između Lajpciga i Majnca, odnosno Ajntrahta i Union Berlina završeni najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

U poslednjem meču dana, od 18.30 časova, igra se Der Klassiker, a sastaće se Bajern Minhen i Borusija Dortmund.

BONUS VIDEO NOVI GOL PARTIZANA: Natho drugi put strelac protiv Železničara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)