LUDA PREMIJER LIGA! Igrali Mančester siti - Arsenal, a pobedio Liverpul

Novosti online

31. 03. 2024. u 19:28

Premijer liga je ušla u ludu završnicu: Novi, samostalni lider na tabeli je Liverpul, a na tome može da zahvali i činjenici da su Mančester siti i Arsenal podelili plen - 0:0 u 30. kolu.

ЛУДА ПРЕМИЈЕР ЛИГА! Играли Манчестер сити - Арсенал, а победио Ливерпул

EPA/EFE

Siti je bolje počeo meč, imao nekoliko konkretnih prilika, a najbolju u 15. minutu Nejtan Ake nakon kornera, kada je njegov udarac zaustavio David Raja.

Upravo posle sjajne prilike, Akea je zadesio veliki peh. Usled povrede morao je da napusti teren u 26. minutu i baš nakon toga Arsenal je preuzeo inicijativu. "Tobdžije" su napadale, stvarale šanse, ne i ozbiljne. Povremeno je šutirao Gabrijel Žezus, isključivo iz daljine, te nije bilo previše opsanosti po gol Stefana Ortege do kraja prvog dela utakmice.

U sličnom ritmu se nastavilo i u drugom poluvremenu. Opet je Arsenal krenuo ofanzivnije, imao posed lopte, stvorio nekoliko prilika, a iznova je falila bolja završnica. Od polovine drugog dela, ponovo su "građani" imali veću inicijativu, stvarali šanse pred golom Arsenala, no ni njihove nisu bili previše opasne. Tek po neka situacija na obe strane unela je uzbuđenje u meč, ne baš i dramu.

Tek u poslednjih desetak minuta bilo je nešto više uzbuđenja, Mančester siti imao je nekoliko solidnih situacija, ali nisu uspeli da postignu zlata vredan gol.

Nakon današnjih mečeva Liverpul se osamio na čelu tabele sa 67 bodova, Arsenal je drugi sa 65, dok je Mančester siti treći sa 64 boda.

BONUS VIDEO: PARTIZAN POVEO PROTIV SPARTAKA: Evo kako je Baždar zatresao mrežu "golubova"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)