GVARDIOLA ODGOVORIO ROJU KINU ZBOG PROZIVANJA HALANDA: Bivšim igračima sećanje brzo bledi

M. Bl.

04. 04. 2024. u 05:00

LOŠA forma napadača Mančester sitija, Erlinga Brauta Halanda je poslednjih dana glavna tema u ostrvskim medijima. Pojedinci poput Roja Kina su otišli toliko daleko da njegovo trenutno stanje okarakterišu kao četvrtoligaško.

ГВАРДИОЛА ОДГОВОРИО РОЈУ КИНУ ЗБОГ ПРОЗИВАЊА ХАЛАНДА:  Бившим играчима сећање брзо бледи

FOTO: Tanjug/AP

- Ovo je bilo jako loše. Njegova ukupna igra je jako slaba. Ispred gola je najbolji na svetu, ali ukupno je to jako loše. Igra mu je na nivou igrača iz engleske četvrte lige. Mora to da popravi i popraviće, ali mora na tome što pre da radi - rekao je Kin.

Gvardiolin odgovor je brzo stigao.

- Ne slažem se sa Kinom, apsolutno se ne slažem. To bi bilo kao da ja kažem da je on trener za drugu ili treću ligu. Haland je najbolji napadač na svetu. Prošle godine nam je pomogao da osvojimo sve. Nije on kriv što mi ne kreiramo dovoljno u napadu. Čudi me što kritike dolaze od bivših igrača. Sećanje im brzo bledi - rekao je Gvardiola.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)