KAKAV DERBI U ŠKOTSKOJ: Rendžers i Seltik odigrali neverovatnu utakmicu

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

07. 04. 2024. u 15:21

RENDžERS i Seltik su odigrali fantastičnu utakmicu u 32. kolu škotskog prvenstva. Pobednika nije bilo, a meč je okončan rezultatom 3:3.

КАКАВ ДЕРБИ У ШКОТСКОЈ: Ренџерс и Селтик одиграли невероватну утакмицу

FOTO: Profimedia

Pravi spektakl viđen je na "Ajbroksu", a gosti su propustili veliku priliku da trijumfuju i dodatno umaknu velikom rivalu na tabeli.

Idealno je susret počeo za tim Brendon Rodžersa. Već u 1. minutu Daizen Maeda je doveo Seltik u vođstvo. U 34. minutu na semaforu stajalo 0:2 nakon što je Džeka Batlanda matirao Met O'Rajli.

Činilo se da će aktuelni šampion bez većih problema sačuvati stečenu prednost, ali "policajci" nisu tako mislili.

Igrao se 55. minut kada je Džejms Tavernije sa bele tačke smanjio rezultat. Nakon toga je usledio neverovatan finiš utakmice. Najpre je Abdalah Sima u 86. minutu doneo izjednačenje domaćinu i veliku radnost na tribinama. Ipak, to slavlje nije dugo trajalo, pošto je Adam Ajdah vratio vođstvo Seltiku u 88. minutu.

Verovatno su svi upisali pobedu gostima, no tako nije mislio Rabi Matondo koji je u trećem minutu nadoknade doneo veoma važan bod Rendžersu.

Seltik je i dalje prvi na tabeli sa 75 bodova, "policajci" imaju 74, kao i meč manje, pa nema sumnje da njima ovaj nerešen ishod više odgovara.

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)