TAMO... Hrvata izdao bivši saigrač, pa ga još rasplakao (VIDEO)

Novosti online

18. 04. 2024. u 12:26

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se sinoć u polufinale Lige šampiona, pošto su u revanš meču u gostima posle boljeg izvođenja penala pobedili Mančester siti ukupnim rezultatom 5:4.

ТАМО... Хрвата издао бивши саиграч, па га још расплакао (ВИДЕО)

Foto AP

Posle regularnog dela meča i produžetaka rezultat je bio nerešen 1:1. Nerešeno je bilo i u prvom susretu u Madridu 3:3, pa je penal rulet bio i te kako zanimljiv. 

Za „kraljeve“ nije uspeo da pogodi Luka Modrić i to u prvoj seriji, ali to nije koštalo Real jer je u nastavku Andrej Lunjin odbranio udarce najpre Bernanda Silve, zatim i Matea Kovačića.

Silva je loptu šutnuo loše, gotovo po sredini pa tako golman Reala nije imao težak posao, a za presudnu odbranu pomogao mu je saigrač Antonio Ridiger.

Nemački štoper pokazao je Lunjinu stranu na koju treba da se baci kada Kovačić izvede šut, golman ga je poslušao i tako poslao Siti u polufinale Lige šampiona.

Ridiger je znao gde će hrvatski fudbaler šutirati jer su zajedno igrali u Čelsiju i vrlo dobro se poznaju. Četiri godine proveli su u istom dresu pa tako Mateo nije mogao da prevari iskusnog Antonija i postao je tragičar.

U polufinalu Lige šampiona Real će se sastati sa Bajernom, dok će drugo mesto u finalu tražiti Borusija Dortmund i Pari Sen Žermen.


BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)