LEVERKUZEN NASTAVIO DA PIŠE ISTORIJU: "Farmaceuti" oborili neverovatan rekord

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

19. 04. 2024. u 18:30

BAJER Leverkuzen je hit u Evropi ove sezone. "Farmaceuti" su prvi put u istoriji osvojili Bundesligu, a još uvek nemaju poraz.

ЛЕВЕРКУЗЕН НАСТАВИО ДА ПИШЕ ИСТОРИЈУ: Фармацеути оборили невероватан рекорд

FOTO: Tanjug/AP

Pored titule u Nemačkoj, izabranici Ćabija Alonsa će igrati u polufinalu Lige Evope, kao i finalu Kupa gde će im rival biti Kajzerslautern.

Leverkuzen je do sada odigrao 44 utakmice u svim takmičenjima i ekipa još uvek nije teren napustila pognute glave. Vrlo lako je prvi poraz mogao da se dogodi u četvrtak, ali je Džeremi Frimpnog u finišu utakmice doneo remi protiv Vest Hema (1:1).

Ako se računaju samo lige petice ovo je najduži niz bez poraza u jednoj sezoni. Juventus je u sezoni 2011/2012 godine imao seriju od 43 meča u kojima nije izgubio.

Kada se gledaju i ostala prvenstva, duži niz imaju samo hrvatski klubovi Dinamo i Rijeka - 45 koji su to ostvarili u sezonama 2014/2015, odnosno 2016/2017.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjE: I "grobari" i "delije" zadovoljni derbijem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)