POZNATO KO (NE)ĆE SUDITI MEČ ZVEZDA - PARTIZAN: Evo bez koga sigurno prolazi polufinale Kupa Srbije

Александар Илић
Aleksandar Ilić

21. 04. 2024. u 17:15

Dosta komentara u javnosti izazvalo je suđenje Pavla Ilića u 173. "večitom derbiju", dok jedni smatraju da je obavio dobar posao, drugi imaju zamerke, a na kraju je Crvena zvezda slavila 3:2. Po svemu sudeći, iako je sudio dva derbija u nizu, Ilić će treći preskočiti, iz pomalo neobičnog razloga.

ПОЗНАТО КО (НЕ)ЋЕ СУДИТИ MEČ  ЗВЕЗДA - ПАРТИЗАН: Ево без кога сигурно пролази полуфинале Купа Србије

FOTO: Tanjug

U sredu će na stadionu Rajko Mitić u polufinalu Kupa Srbije Crvena zvezda i Partizan ponovo odmeriti snage. Crno-beli su sudiju Ilića okarakterisali kao glavnog krivca za rezultat, čak pomenuli da bi mogli da se ne pojave na Kupu Srbije, a navodno se razmišlja i o tome da igraju sa omladinskim pogonom.

Ipak, mladi arbitar neće suditi meč Crvena zvezda Partizan u sredu, a razlog je put u Afriku, prenosi "Meridian sport". Pavle Ilić biće deo sudijskog tima koji će u ponedeljak deliti pravdu na duelu Premijer lige Libije u kojem se sastaju Al Ahli iz Bengazija i Al Nasr.

Glavni sudija biće Novak Simović, a u njegovom timu biće Miloš Simović, Nikola Đorović i Pavle Ilić, koji će biti četvrti sudija.

Jasno je da se tim tek u utorak vraća u našu prestonicu, te da neće izvoditi crveno-bele i crno-bele na travnatu podlogu najvećeg stadiona u Srbiji.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)