GOLMANE, SKLONI SE DA TI POKAŽEM KAKO TREBA: Lester ima novog heroja, potezima ostavio navijače u neverici (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

21. 04. 2024. u 16:05

FUDBALERI Lester sitija slavili su protiv Vest Bromvič Albiona rezultatom 2:1, a najzaslužniji za trijumf bio je defanzivac "lisica" zbog koga su rivali čupali kosu.

ГОЛМАНЕ, СКЛОНИ СЕ ДА ТИ ПОКАЖЕМ КАКО ТРЕБА: Лестер има новог хероја, потезима оставио навијаче у неверици (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Prvoplasirani Lester upisao je važnu pobedu nakon dva poraza, a ona je nekadšanjem šampionu Premijer lige donela prvu poziciju koja ga u ovom trenutku vodi nazad u elitni rang.

Susret sa petoplasiranim Vest Bromvič Albionom doneo je mnogo uzbuđenja, Vilfrid Ndidi je u 22. minutu doneo prednost domaćinu, a iskusni Džejmi Varti je u 65. minutu uvećao vođstvo "lisica". VBA u nastavku nije imao šta da izgubi, imao je terensku inicijativu, gol je postigao Džed Volas u 76. minutu.

Ipak, Lester može da slavi defanzivca koji je bio najzaslužniji za pobedu. Desni bek domaćeg sastava Hamza Čuduri izrastao je u velikog heroja svog tima.

On je u prvom poluvremenu "preuzeo" ulogu golmana. Prvo je zaustavio udarac na gol liniji već savladanog Madsa Hermansena. Potom je u nastavku još jednom "skinuo" izvesni gol i tako otvorio vrata "plavima" za povratak u elitu.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)