OD "NAJVEĆEG PROMAŠAJA, DO LJUBIMCA "DELIJA": Šerif Endijae ušao u istoriju Crvene zvezde

Novosti online

21. 04. 2024. u 17:53

NAPADAČ Crvene zvezde Šerif Endijae bio je strelac u 173. večitom derbiju, u pobedi crveno-belih nad Partizanom (3:2). On je na taj način ušao u istoriju kluba sa "Marakane".

ОД НАЈВЕЋЕГ ПРОМАШАЈА, ДО ЉУБИМЦА ДЕЛИЈА: Шериф Ендијае ушао у историју Црвене звезде

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Naime, Senegalac je postao prvi igrač ovog kluba koji je postigao tri pogotka na isto toliko prvenstvenih duela sa crno-belima u jednoj sezoni.

Igrao se 90. minut kada je Endijaj uspeo da savlada Miloša Krunića i tako se na trećem derbiju ove sezone upiše u strelce.

On je najpre pogodio na derbiju u Humskoj u porazu Crvene zvezde od 2:1, a bio je strelac i na "Marakani" u meču koji je završen bez pobednika - 2:2.

Zanimljivo svaki gol je postigao u drugom poluvremenu. "Devetka" crveno-belih je posle pogotka protiv Partizana stigao osmog prvenstvenog pogotka.

Endijaj će seriju golova protiv večitog rivala imati priliku da nastavi u sredu kada Zvezda takođe na stadionu "Rajko Mitić" igra protiv crno-belih polufinale Kupa Srbije.

BONUS VIDEO: DELIRIJUM NA MARAKANI U 89. MINUTU: Gol kojim je Zvezda šokirala Partizan u 173. derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)