SUPERLIGA - GOLOVI NA SVE STRANE: Nišlije prizemljile "zmajeve", IMT dvaput gubio od otpisanog Radnika, pa mu napunio mrežu (VIDEO)

Novosti online

01. 05. 2024. u 19:25

Sve je zanimljiviji rasplet u Superligi Srbije u fudbalu, a ove srede na programu su bili mečevi plej-auta.

СУПЕРЛИГА - ГОЛОВИ НА СВЕ СТРАНЕ: Нишлије приземљиле змајеве, ИМТ двапут губио од отписаног Радника, па му напунио мрежу (ВИДЕО)

FOTO: A. Ilić

Podsetimo, u plej-autu, od osam učesnika - samo četvoro sigurno ostaje u eliti: poslednja dva sigurno ispadaju u Prvu ligu, a preostala dva moraće u baraž.

U Nišu je Radnički savladao Voždovac sa 2:0 golovima Delea u 33. i Vukića u 60. minutu, i to nakon što su gostujući "zmajevi" nešto češće pretili, ali - bez istinskog "bljuvanja vatre":

Time su "meraklije" privremeno izbile na vrh plej-aut tabele, a "zmajevi" skliznuli u opasnu zonu.

Iz te zone, IMT je umakao deklasiravši već otpisani Radnik sa 5:2. Lutovac je dao dva gola, baš kao i Luka Luković, a njegov prezimenjak Miloš jedan za pobedničku ekipu, koja je, pritom, dvaput gubila jer je 0:1 Surduličanima doneo Duronjić u 16. minutu, a 1:2 Hajdarević u 28.

Miloš Luković je, inače, stigao do 16. gola u ovoj prvenstvenoj sezoni, čime se na vrhu liste strelaca Superlige izjednačio sa Saldanjom iz Partizana. Treći i četvrti su na toj listi igrači TSC-a, Ćirković sa 14, te Pantović sa deset pogodaka (koliko su dali i Partizanov Natho, Miladinović iz Čukaričkog i Burmaz iz Voždovca). 

Plej-aut, mečevi koji se igraju ove srede:

IMT - Radnik 5:2 (3:2)

Radnički Niš - Voždovac 2:0 (1:0)

18.00 Novi Pazar - Javor

18.30 Spartak - Železničar 

Tabela plej-auta Superlige Srbije pred preostala dva meča u sredu:

Radnički Niš 40, Novi Pazar 39 bodova, Spartak 38, IMT 37, Voždovac 34, Javor 32, Železničar 28, Radnik 17.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!