TRAGEDIJA UJEDINILA "VEČITE RIVALE": Zvezda i Partizan zajedno položili vence u Malom Orašju

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 05. 2024. u 19:30

U subotu četvrtog maja je u Malom Orašju održan turnir u čast preminulih žrtava, koje su pre godinu dana tragično izgubile život u masovnim ubistvima, u selima mladenovačke i smederevske opštine, kao i u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”.

ТРАГЕДИЈА УЈЕДИНИЛА ВЕЧИТЕ РИВАЛЕ: Звезда и Партизан заједно положили венце у Малом Орашју

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda i Partizan iskazali su svoje žaljenje zbog tragedije.

Delegacije oba kluba, položile su vence.

Crvenu zvezdu predvodio je predsednik kluba Svetozar Mijailović, koji je prisustvovalo ceremoniji, koja je počela odavanjem počasti žrtvama i polaganjem venaca nastradalima.

Delegaciju Partizana činili predstavnici omladinske škole, trener - Nenad Stojaković sa stručnim štabom i Markom Ranevskim i Goranom Manceom, uz portparolku kluba - Biljanu Obradović, položili su venac u znak sećanja na žrtve masakra.

Od 12 časova je odigrana revijalna utakmica između  juniorske selekcije crveno-belih i omladinskog tima Partizana.

Organizator događaja, Aleksa Radujko je istakao da je ponosan na sve ljude i da se nada da sećanje na nastradale nikada neće izbledeti.

 
- Turnir koji smo napravili u dogovoru sa roditeljima nastradale dece je izuzetno važan, kako bismo negovali kulturu sećanja na sve njih i kako ih nikada ne bismo zaboravili. Oni su jedini izvor snage koji ovi roditelji imaju, da nastave da se bore i da prave ovakve događaje, a mi smo tu da im pomognemo. Apsolutno sam siguran da nas oni sve čuju i podržavaju - emotivno je izjavio Radujko

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao