NOVI ŠOK ZA CRNO-BELE: Partizan "izvukao" remi protiv Napretka

Novosti online

08. 05. 2024. u 17:59

Fudbaleri Partizana i Napretka iz Kruševca odigrali su nerešeno 3:3 u okviru 34. kola Superlige Srbije.

НОВИ ШОК ЗА ЦРНО-БЕЛЕ: Партизан извукао реми против Напретка

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Pred ovaj meč tim iz Beograda je imao imperativ pobede da bi zadržao drugu poziciju, i u skladu sa tim je počeo meč. Od starta su napadali crno-beli i poveli preko Aleksandra Filipovića u šestom minutu. Nakon toga inicijativa gostiju je opala, a domaćin je to uspeo da iskoristi. Najpre je ekipa iz Kruševca preko Andrije Majdevca došla do izjednačenja u 19. a potom samo sedam minuta kasnije Nebojša Bastajić je doneo preokret.

U nastavku meča obe ekipe su pokušavale da dođu do gola. Imali su po dve prilike i Kruševljani i Beogradđani, ali nije bilo promene rezultata i domaći su otišli na odmor sa prednošću od jednog gola.

Početkom drugog poluvremena Partizan je krenuo na sve ili ništa. Napadali su izabranici Alberta Nađa i pokušavali da dođu do izjednačenja, ali je falila efektna završnica. Napredak je uspešno odolevao i na kraju iskoristio preveliku ofanzivu crno-belih. Ponovo se Majdevac najbolje snašao, iskoristio prazan prostor u odbrani Partizana i povisio na 3:1. Posle novog šoka crno-beli su nastavili sa napadima, ali je opet neodstajala završnica. Imali su šanse Sverina, Goh i Zahid, ali nisu uspeli da dođu do gola koji bi meč učinio zanimljivijim.

Pokušao je Nađ izmenama da promeni sliku na terenu i to mu je uspelo u 81. minutu. Desetak minuta pre toga Aleksa Janković zamenio je Aranđela Stojkoivća i doneo smanjenje rezultata i ponovo vratio neizvesnost na stadion pod Bagdalom. Inicijativa crno-belih se na kraju isplatila jer su uspeli da dođu do izjednačenja u 89. minutu. Zahid je šutirao a lopta je završila u golu nakon loše reakcije odbrambenih igrača Napretka. Do kraja je Partizan napadao i pokušao da stigne do totalnog preokreta, ali mu to nije pošlo za rukom i ekipe su podelile bodove.

Nakon ovog meča, TSC je smanjio zaostatak za crno-belima na dva boda tri kola pre kraja, tako da predstoji velika borba za kvalifikacije za Ligu šampiona. Ekipa iz Bačke Topole ima 69 bodova a Partizan 71.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...