BRUNO FERNANDES NAPUŠTA MANČESTER? Kapiten ''crvenih đavola'' odlazi u španskog giganta

Filip Milošević

11. 05. 2024. u 20:31

Kako pišu pojedini španski i engleski mediji, Mančester želi da u svoje redove dovede Frenkija De Jonga iz Barselone, a za uzvrat im daju Bruna Fernandesa i 20 miliona evra.

БРУНО ФЕРНАНДЕС НАПУШТА МАНЧЕСТЕР? Капитен црвених ђавола одлази у шпанског гиганта

FOTO: Tanjug/AP

De Jong igra u Barseloni od 2019. godine kada je došao iz Ajaksa za 75 miliona evra. Za katalonski klub 26-godišnji holandski veznjak odigrao je 213 utakmica, postigao 17 i asistirao za 21 gol saigračima.

U dresu Barse stigao je do tri trofeja, među kojima je i prošlogodišnja titula.

Tri godine stariji Portugalac deo je ''crvenih đavola'' od 2020. Engleski velikan doveo ga je iz Sportinga u transferu vrednom 65 miliona evra, a kao i De Jong, prema Transfermarktu on danas vredi 70 miliona.

Iza Fernandesa su 230 utakmica za mančesterski tim. U njima je ostvario učinak od 79 golova i 64 asistencije. Prošle sezone osvojio je EFL kup, što mu je i jedini trofej sa Junajtedom.

Junajted je prema medijskim napisima, Barseloni ponudio Fernandesa i 20 miliona evra.

Navodno Fernandes nema ništa protiv te ideje, a znano je i da je De Jong već neko vreme Junajtedova velika želja. Aktualni trener ekipe iz Mančestera Erik ten Hag vodio ga je u Ajaxu.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)