KAKVA ODLUKA UEFA! Hapšen sa Tijanom Ajfon, sad sudi finale Lige šampiona

Novosti online

13. 05. 2024. u 17:06

Evropska kuća fudbala, UEFA, donela je odluke ko će deliti pravdu na finalima klupskih takmičenja pod njenim okriljem za sezonu 2023/2024.

КАКВА ОДЛУКА УЕФА! Хапшен са Тијаном Ајфон, сад суди финале Лиге шампиона

FOTO: AP/Tanjug

Finale Lige konferencija sudiće portugalski arbitar Artur Soareš.

Finale Lige Evrope sudiće Rumun Ištvan Kovač.

Finale ženske Lige šampiona sudije Rebeka Velš iz Engleske.

A finale Lige šampiona u muškoj konkurenciji, u kome se sastaju Real Madrid i Borusija Dortmund, sudiće Slovenac Slavko Vinčić.

Ko je Slavko Vinčić?

Slovenac je, pored brojnih velikih utakmica na kojima je delio pravdu, poznat i po skandalu.

Naime, našao se među 35 ljudi koji su prisustvovali jednoj zabavi u vikendici kraj Bijeljine u kojoj je pronađena određena količina droge i oružja. Osim njega tu se našla i srpska starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon.

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine odredilo je pritvor za sedam osoba zbog sumnje na krivično delo udruživanja radi činjenja krivičnih dela međunarodnog vrbovanja zbog prostitucije, krijumčarenja ljudi, konzumacije opojnih droga i neovlašćenog držanja oružja i municije.

Ovim povodom i sam Vinčić je pričao u jednom intervjuu.

Foto Screenshot BN TV

– Slučajno sam se našao na tom ranču. Imam svoju firmu i bio sam u Bosni i Hercegovini na poslovnom sastanku. Prihvatio sam poziv na ručak i to se pokazalo kao moja najveća greška. Žalim zbog toga… Sedeo sam za stolom sa društvom, odjednom je došla policija i dogodilo se što se dogodilo. Nemam nikakve veze sa grupom koja je uhapšena i privedena, a tako ni moji poslovni partneri. – rekao je Slovenac.

Objasnio je i da nema veze sa tim ljudima koji su uhapšeni.

– Da, stvarno su nas odveli u policiju i ispitali kao svedoke. Kad se ispostavilo da ih i ne poznajemo, mogli smo da odemo. Noćna mora, šta da kažem. Prolazim kroz jako teško vreme… želim da se naspavam, želim mir i privatnost. Ceo događaj prikazan je previše dramatično. Mi nismo imali ništa s tim. Nije bilo orgija, nisam video nikakvo oružje. Sedeli smo kao društvo kad je policija, oko osam uveče, uletela. Kad prevrtim film, kao da sanjam – zaključio je Vinčić.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?