KAKAV ŠOK! Igra finale Lige šampiona, a izgleda kao da je karijeru završio pre 10 godina (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

17. 05. 2024. u 08:00

MODERNI fudbal ostavlja danak na igračima od kojih se svakodnevno očekuje da budu na vrhuncu forme i da daju svetli primer drugima, a iz Nemačke dolazi jedan koji je mnoge ostavio bez teksta.

КАКАВ ШОК! Игра финале Лиге шампиона, а изгледа као да је каријеру завршио пре 10 година (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Talenat je neophodan, ali mnogo uticaja ima i fizičko stanje igrača, posebno kada je u pitanju finale Lige šampiona u kome igraju Real Madrid i Borusija Dortmund.

Utakmica na Vembliju na programu je 1. juna od 21 sat, a juče je u javnosti osvanula fotografija defanzivca "milionera" Niklasa Žilea (28) sa treninga, koji više izgleda kao čovek koji je krenuo na pecanje nego kao učesnik finala najelitnijeg evropskog fudbalskog takmičenja.

Talenat je kod nemačkog fudbalera neosporan, ali sa viškom kilograma će teško uspeti da zaustavi hitronoge fudbalere proput Vinisijusa Žuniora i Rodriga.

FOTO: EPA

Niklas Zile, fudbaler Borusije Dortmund, na treningu

Defanzivac je u dosadašnjem toku sezone upisao 31 nastup u svim takmičenjima, mada mu je mesto u startnoj postavi zauzeo Niko Šloterbek koji je zbog svojih igara dobio poziv i za reprezentaciju Nemačke za predstojeći EURO.

Inače, Niklas Žile je upisao čak 49 nastupa, uz jedan pogodak...

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)