SKANDAL BIVŠEG REPREZENTATIVCA! Fudbaler Novog Pazara Adem LJajić pijan napao recepcionera

Filip Milošević

18. 05. 2024. u 11:01

Dana 18.05.2024. godine oko 05.47 časova pozvao je Živković Nenad (49) recepcioner hotela "Holidej IN" i prijavio da ga je napao fudbaler Adem Ljajić koji je smešten u hotelu tako što je ušao u recepciju, uhvatio za kragnu i pretio batinama.

СКАНДАЛ БИВШЕГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА! Фудбалер Новог Пазара Адем Љајић пијан напао рецепционера

FK Novi Pazar

Kako Blic saznaje Adem Ljajić je (33) sa još jednim NN licem ušao u hotel u vidno alkoholisanom stanju, hteli su da uđu u bar ali im je recepcioner rekao da isti ne radi nakon čega je Adem ušao u šank, vređao ga i pretio i uhvatio za revere, dok je NN lice takođe vređalo i pretilo.

Prilikom obavljanja razgovora sa Ademom Ljajićem isti je odbio da da ličnu kartu na uvid, vređao je i pretio policijskim službenicima, iz kog razloga je doveden u PS.

Za vreme dovođenja pretio je patroli da ih je video i da će ga zapamtiti a po dolasku u PS pretio je rečima "Sve ću vas pobiti kao paščad".

Isti je smešten u hotel sa igračima i rukovodstvom FK Novi Pazar, a PS Novi Beograd ima uspostavljen skraćeni pozornički rejon, u vezi obezbeđenja objekta smeštaja ekipe.

Postupa PS Novi Beograd.

BONUS VIDEO: CRNO-BELA RADOST NA MARAKANI: Ovako je Partizan dao gol Zvezdi u 173. večitom derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!