ŠOK ZA NAVIJAČE REAL MADRIDA: Zvezda evropskog fudbala završava karijeru na kraju sezone

Filip Milošević

21. 05. 2024. u 13:02

Fudbaler Real Madrida Toni Kros odlučio je da se penzioniše na kraju sezone.

ШОК ЗА НАВИЈАЧЕ РЕАЛ МАДРИДА: Звезда европског фудбала завршава каријеру на крају сезоне

EPA

On je to saopštio putem svog Instagram profila, gde se oprostio od navijača.

- Taj 17. jul 2014. godine je bio dan mog predstavljanja u Real Madridu, dan koji je promenio moj život. Moj život kao fudbalera, ali posebno kao osobe. Bio je to početak novog poglavlja u najvećem klubu na svetu. Posle 10 godina, na kraju ove sezone, poglavlje dolazi do kraja. Nikada neću zaboraviti to drsko uspešno vreme. Posebno bih želeo da se zahvalim svima koji su me dočekali raširenih ruku i verovali u mene. Ali posebno bih želeo da se zahvalim vama, dragi madridisti, na vašoj naklonosti i ljubavi od prvog do poslednjeg dana.

- Istovremeno, ova odluka znači da će se moja fudbalska karijera završiti ovog leta nakon Evropskog prvenstva. Kao što sam uvek govrio, Real će biti moj poslednji klub. Srećan sam i ponosan što sam u svom umu pronašao pravo vreme za ovu odluku i što sam je mogao doneti samostalno. Moja ambicija je uvek bila da završim svoju karijeru na vrhuncu svog performansa. Od sada postoji samo jedna misao, to je 15. Liga šampiona - napisao je Toni Kros.

BONUS VIDEO:  "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PONAVLJA SE ČETVRTFINALE EURO 2024?! Neverovatna frka na Evropskom prvenstvu u fudbalu!