NIŠTA OD TRIPLETE: Španski trener očajava posle poraza od Atalante

Novosti online

23. 05. 2024. u 12:02

TRENER fudbalera Bajera iz Leverkuzena Ćabi Alonso pohvalio je izuzetan niz njegove ekipe od 51 utakmice bez poraza u ovoj sezoni i rekao da je bolno što je taj niz prekinut u finalu Lige Evropa. Bajer je u finalu Lige Evrope u Dablinu izgubio od Atalante 0:3. Nemačka ekipa je u duel ušla nizom od 51 utakmice bez poraza u svim takmičenjima. Za anale sporta je, da je poraz u Dablinu bio prvi za Leverkuzeno od 27. maja prošle godine.

НИШТА ОД ТРИПЛЕТЕ: Шпански тренер очајава после пораза од Аталанте

Foto: Profimedia

- Atalanta je bila bolja od nas i zaslužuje trofej. Nije bio naš dan. Imali smo lošu noć. Boli što se to dogodilo u tako važnom meču. Normalno je da ne doživimo poraz u 52. utakmici. Izuzetno je ono što smo ostvarili i trebalo bi da budemo ponosni. Ali bolno je -  rekao je Alonso.

Atalanta je dominirala, bila je bolja tokom čitavog meča, a pobedila je golovima trostrukog strelca Ademole Lukmana i osvojila prvi trofej u evropskom takmičenju, a prvi trofej od osvajanja Kupa Italije 1963. godine.

- Nismo mogli da igramo kako smo želeli. Posle prvog gola su pokazali veliku energiju, a mi nismo mogli da nađemo rešenje da se tome suprotstavimo. Nismo mogli da se nametnemo niti da pravimo prilike za postizanje golova-  naveo je Alonso.

Bajer je ove sezone osvojio Bundesligu, prvi put u klupskoj istoriji, a do kraja sezone ima priliku da osvoji još jedan trofej, pošto u subotu igra protiv Kajzerslauterna u finalu Kupa.

- Ono što smo ostvarili za klub kakav je Leverkuzen je sjajno. Biti u poslednjoj nedelji u sezoni, osvojivši Bundesligu i igrati u finalu Lige Evropa, koju nismo uspeli da osvojimo, ali i igranje u finalu Kupa mnogo znači - zaključio je Alonso.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!