SKANDAL NA OSTRVU: Brazilski fudbaler optužen za kladioničarski skandal

Novosti online

23. 05. 2024. u 19:45

Fudbalski savez Engleske objavio je danas da je fudbaler Vest hema Lukas Paketa optužen da je namerno dobijao žute kartone da bi uticao na klađenje preneo je Bi Bi Si.

СКАНДАЛ НА ОСТРВУ: Бразилски фудбалер оптужен за кладионичарски скандал

EPA

Optužbe se odnose na meč Premijer lige protiv Lestera 12. novembra 2022. godine, kao i na mečeve iz 2023. godine protiv Aston Vile 12. marta, Lidsa 21. maja i Bornmuta 12. avgusta.

 - Paketa je direktno pokušao da utiče na ove mečeve namerno želeći da dobije karton od sudije kako bi uticao na tržište klađenja kako bi jedna ili više osoba profitirale od klađenja - navodi se u saopštenju FA.

Brazilac je na svom Instagram nalogu oglasio po ovom pitanju.

– Ekstremno sam iznenađen i uznemiren zbog odluke Fudbalske asocijacije da pokrene postupak protiv mene. Devet meseci sarađujem s njima, bio sam dostupan na svakom koraku tokom njihove istrage, dostavio sam svaku informaciju koju su tražili od mene. I dalje poričem optužbe u svakom smislu i boriću se do poslednjeg daha da sperem ljagu sa svog imena – poručio je fudbaler Vest Hema.

Reprezentativac Brazila ima rok do 3. juna da odgovori od optužbe.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!