BRAVO ''ORLIĆI'': Srbija savladala Kipar i obezbedila četvrtfinale Evropskog prvenstva

Filip Milošević

23. 05. 2024. u 21:08

Fudbalska reprezentacija Srbije do 17 godina savladala je Kipar sa 3:1 i tako obezbedila četvrtfinale Evropskog prvenstva.

БРАВО ОРЛИЋИ: Србија савладала Кипар и обезбедила четвртфинале Европског првенства

FOTO: FSS

''Orliće'' je šokirao u 34. minutu prelepim golom Petar Joanua koji je iskoristio pogrešno dodavanje Bubanje prema jednom od štopera Srbije. Prihvatio je Kipranin loptu koju je dobio na poklon i gotovo sa pola terena lobovao zatečenog golmana Jovanovića.

Nisu pali fudbaleri Srbije i samo nakon 14 minuta, tačnije u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena preko Mihajla Cvetkovića stižu do poravnanja rezultata.

Drugo poluvreme je pripalo totalno ''orlićima'' pošto su dali dva gola. Najpre je Viktor Stojanović u 53. minutu povisio na 2:1, a zatim i 10. minuta kasnije Vasilije Kostov potvrđuje trijumf.

Reprezentacija Srbije sledeću utakmicu na Evropskom prvenstvu igra u nedelju u 19.30 protiv Češke, koja je takođe neporažena. Biće to direktan duel za prvo mesto u grupi A.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE(T)! Devet dana posle operacije kolena - odlučio se na ovo (VIDEO)