POSLE DRAGOVIĆA, ZVEZDA OSTALA BEZ JOŠ JEDNOG ASA: Uprava mu odmah ponudila poziciju u klubu

Novosti online

24. 05. 2024. u 18:43

Fudbaleri Crvene zvezde će proslaviti 35. šampionsku titulu u istoriji kluba, kao i četvrtu duplu krunu u nizu na stadionu “Rajko Mitić” u subotu, 25. maja, od 19 časova na utakmici sedmog kola plej-ofa Superlige Srbije protiv Čukaričkog, a tom prilikom od crveno-belih neće se oprostiti samo Aleksandar Dragović.

ПОСЛЕ ДРАГОВИЋА, ЗВЕЗДА ОСТАЛА БЕЗ ЈОШ ЈЕДНОГ АСА: Управа му одмах понудила позицију у клубу

FOTO: FK Crvena zvezda

Pod naslovom "Nikad ne zaboravi ko ti je bio Đed", ovako je Zvezda informisala javnost o još jednom oproštaju:

"Na utakmici između Crvene zvezde i Čukaričkog, od dresa voljenog kluba će se oprostiti i Nemanja Milunović. Dođite od 19 časova na proslavu titule i aplauzom pozdravite našeg Đeda!

Svaki unuk gleda svog dedu. Mnoge stvari su se menjale u svlačionici Zvezde, ali postojao je uvek univerzalan odgovor na koji ste mogli da se kladite, kada bi neki omladinac prešao u prvi tim i dobio pitanje: 'Ko te je najbolje prihvatio?'. Nikada se nije desilo da je bilo ko rekao išta osim: Đed ili Milun. I da, mnogo toga je Đed naučio svoje unuke. 

 

Nemanja Milunović / FOTO: M. Vukadinović


Sinonim za dobru atmosferu i kamen temeljac jake Zvezdine svlačionice, koji najbolje može da se opiše starim srpskim komplimentom - domaćin. Milun je baš to, domaćin i neko u čijem prisustvu je nemoguće da se loše osećate. 
 
Đed, ljudski primer i štoper sa najboljom igrom glavom u napadu na celom svetu, potpisujemo! Hvala ti na svemu, što si bio i fudbalski i ljudski primer kakvog Zvezda samo može da poželi!
 
Milunoviću je ponuđena pozicija u klubu ukoliko odluči da završi igračku karijeru", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Pratite i Zvezdu, ali i druge stvari iz fudbala i ostalih sportova - na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)