HAOS U GRČKOJ: Policija štitila sudiju posle finala Kupa

Novosti online

26. 05. 2024. u 10:00

Pobeda Panatinaikosa nad Arisom u finalu grčkog Kupa (1:0) protekla je u senci tenzija koje su eskalirale po završetku meča zbog čega je policija morala da evakuiše sudiju Stefani Frapar sa terena.

ХАОС У ГРЧКОЈ: Полиција штитила судију после финала Купа

Foto: Profimedia

Francuskinja se našla pod udarom igrača i predstavnika solunskog kluba, koji su je optužili za krađu, pošto je podelila dva žuta kartona igračima tog tima.

Prethodno, pokazala je jedan crveni i igraču Panatinaikosa (Kocirasu u 51. minutu).

U 65. je isključila Daridu zbog grubog prekršaja (iz Arisa grme da je prestrogo), dala mu je drugi žuti karton, a samo šest minuta kasnije poslala je van terena i Žulesa, pošto mu je pokazala direktan crveni karton zbog oštrog nasrtaja na igrača Panatinaikosa.

Zbog brojnih prekida meč je produžen skoro deset minuta i upravo je duboko u nadoknadi vremena atinski tim došao do gola i do trijumfa u Kupu, drugog u poslednje tri sezone (jedan im doneo srpski trener Ivan Jovanović). Strelac je bio Jorgos Vajanidis.

Foto: Profimedia

Meč je inače odigran bez prisustva navijača na stadonu u Volosu.

Najvažnije mečeve grčkog prvenstva već godinama sude strani arbitri, to je dogovor najvećih klubova, ali će nakon nemilih scena u finalu Kupa čelnici lige sasvim sigurno postaviti pitanje o opravdanosti takvog stava velike četvorke tamošnjeg fudbala (Olimpijakos, Panatinaikos, PAOK, Aris). 

Aris se posle finala oglasio kratkom i jasnom porukom "krađa", ispod koje je bial fotografija Stefani Prapar.

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?