KONTE POSTAJE NAJPLAĆENIJI TRENER: Dogovor je postignut, a cifra ogromna

Novosti online

27. 05. 2024. u 22:00

Pitanje je trenutka kada će Antonio Konte posati trener Napolija, a prema informacijama sa Apenina ovaj potpis učiniće ga najplaćenijim trenerom u Seriji A.

КОНТЕ ПОСТАЈЕ НАЈПЛАЋЕНИЈИ ТРЕНЕР: Договор је постигнут, а цифра огромна

FOTO: AP

Napolitanci su spremni dobro da odreše kesu kako bi osigurali Konteov potpis, koji se već danima unazad najavljuje kao izvestan, kako pišu brojni italijanski mediji.

Iako tačan iznos njegovih primanja nije otkriven, spekuliše se da će ona biti između 8.000.000 i 9.000.000 evra.

"Gazeta delo Sport" piše da konte već pred sobom ima ponudu, a "Korijere delo Sport" i "Tuto Sport" navode da je ostalo da se reše još neke sitnice pre nego što padne potpis.

FOTO: Tanjug/AP

Uglavnom svi barataju sa istim brojkama, samo se i dalje ne zna hoće li Konte potpisati ugovor na tri godine ili na dve uz mogućnost produžetka na još jednu sezonu.

Najplaćeniji trener u Italiji trenutno je Interov Simone Inzagi, koji na godišnjem nivou zarađuje 5.500.000 evra, uz određene bonuse.

Napoli je ove sezone uvideo koliko je bitan faktor trenera, pošto je nakon odlaska Lučana Spaletija usledio totalni kolaps šampionskog tima. Ekipa iz Kampanje sezonu je završila tek na 10. mestu Serije A i naredne sezone je neće biti u evropskim takmičenjima.

BONUUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TEHNOLOŠKA REVOLUCIJA U MEDICINI ali u ovome je ključ