ITALIJAN NAPUSTIO FENERBAHČE: Bonući ide u penziju

Novosti online

27. 05. 2024. u 18:58

Italijanski fudbaler, Leonardo Bonući (37), koji je zimus iz Union Berlina prešao u redove Fenerbahčea, zabršio je karijeru.

ИТАЛИЈАН НАПУСТИО ФЕНЕРБАХЧЕ: Бонући иде у пензију

Foto: Profimedia

Italijan se se na vrlo emotivan način rastao od navijača Fenerbahčea, koji su na kraju utakmice skandirali njegovo ime, pa je došlo i do suza.

 - Težak trenutak za mene. Rastanak sa navijačima Fenerbahčea, koji su me odlično prihvatili bio je emotivan. Povrede su u poslednjih šest meseci bile najveći problem i zbog toga sam odlučio da se povučem i da šansu dobije neki mladi igrač, koji će biti budućnost kluba. Iskreno vraćam se u Italiju gde ću posle odmora videti šta i kako dalje. Ima nekih ponuda, ali o tome sada ne razmišljam – rekao je Bonući.

Foto: Profimedia

Karijeru je počeo u Viterbeseu. Tokom karijere je igrao za Inter, Bari i Milan, a najbolje sezone je proveo u Juventusu s kojim je osvojio osam titula šampiona i četiri Kupa Italije.

U leto 2023. je prešao u Union Berlin, ali se već u januaru preselio u Fenerbahče.

Za Italiju je odigrao 121 utakmicu. Učestvovao je u osvajanju EP 2020.

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici