"IGRA DOBAR TENIS, DOSTA ME NAMUČILA, MORAM URADITI DOMAĆI ZADATAK": Američka teniserka pred meč sa Olgom Danilović

Novosti online

28. 05. 2024. u 16:15

Američka teniserka, Danijel Kolins oprezna je pred duel drugog kola Rolan Garosa protiv srpske teniserke, Olge Danilović.

ИГРА ДОБАР ТЕНИС, ДОСТА МЕ НАМУЧИЛА, МОРАМ УРАДИТИ ДОМАЋИ ЗАДАТАК: Америчка тенисерка пред меч са Олгом Даниловић

Foto: Profimedia

Danijel Kolins i Olga Danilović odigrale su na Mastersu u Madridu jedan zanimljiv i neizvenstan teniski meč u kojem je Kolins odnela pobedu.

Američka teniserka, Kolins na taj meč gleda kao jednu opomenu pred meč na Rolan Garosu. 

- Jedna od najvećih razlika jeste nadmorska visina u Madridu. Nije to drastično, ali pravi razliku za mnoge teniserke. Svi govorimo o tome, pa pravimo prilagođavanja u igri, u španovanju. Drugačiji uslovi će biti, drugačija brzina terena, potpuno drugi meč sada u Parizu u odnosu na taj - rekla je Kolins.

Iako je američka tenisrka govorila o vremenu i prilagođavanju na uslove i igru, smatra da je naša teniserka Olga Danilović velika teniserka.

- Olga igra sjajno, radi neke izvanredne stvari na terenu, definitivno me je namučila i predstavljala izazov u poslednjem meču koje smo odigrale. Definitivno ću da sednem i da uradim domaći zadatak, da se temeljno spremim jer ona zna kako da igra tenis na visokom nivou. Očekujem da odigram dobar meč sa njom - rekla je Kolins.

Srpska teniserka, Olga Danilović je do drugog kola došla posle pobede nad Italijankom Martom Trevisan u prvom kolu, dok je pre toga do glavnog žreba došla preko kvalifikacija. 

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Da li postoji mogućnost da se problemi sa venama ponovo pojave nakon tretmana i kako to možemo sprečiti? (VIDEO)