ČAK 11 KUPATILA, TERENI ZA GOLF, FUDBAL I KOŠARKU, ĐAKUZI, BAZENI: Kako izgleda Mbapeov madridski dvorac od 11 miliona (FOTO)

Dolazak Kilijana Mbapea u madridski Real još nije ozvaničen, ali je zato najbolji francuski fudbaler, i sada već bivši igrač PSŽ, u glavnom gradu Španije već kupio kuću, što je još jedan jasan znak o potvrdi boje dresa koji će nositi sledeće sezone.

ЧАК 11 КУПАТИЛА, ТЕРЕНИ ЗА ГОЛФ, ФУДБАЛ И КОШАРКУ, ЂАКУЗИ, БАЗЕНИ: Како изгледа Мбапеов мадридски дворац од 11 милиона (ФОТО)

Foto Profimedia

Kuća ima 1.200 kvadrata, na parceli od 3.000 kvadratnih metara. Poseduje sedam soba od kojih svakoj pripada odvojeno kupatilo. U kući ima čak 11 kupatila! Tu su i đakuzi, bioskopska sala, nekoliko terasa, zatvoreni parking za šest automobila, dva bazena – otvoreni i zatvoreni, svaki sa sistemom za grejanje vode.

Mbape će na raspolaganju imati i saunu, salu za vežbanje, terene za fudbal i košarku, čak i mali teren za golf koji je tražio da se izgradi bivši vlasnik, niko drugi do Garet Bejl, koji je tu živeo do pre dve godine, dok je nosio beli dres "kraljevskog kluba".

Bejl je kuću prodao za 11 miliona evra, 2 miliona jeftinije nego što je tražio u početku, na osnovu čega se zaključuje da francuski momak iz Bondija ima pregovaračkog talenta.

Da imaju dara za finansije, Mbape i njegovi saveznici su pokazali i kupovinom kuće, a ne iznajmljivanjem prostora, jer prema najnovijim španskim zakonima, oni koji investiraju u region plaćaće umanjeni porez na prihode od 24,5 odsto. Nove zakonske paragrafe već su u Španiji u žargonu nazvali "Mbapeov zakon". Poređenja radi, Kilijan Mbape je kod kuće u Francusoj plaćao porez od 45 odsto.

Kuća se nalazi u naselje Posuelo, najbogatijoj španskoj opštini, u kvartu Finka koji ovde još zovu i "španski Beverli Hils". Mesto je esktra zaštićeno, a tu se ne ulazi bez lične karte i pozivnice vlasnika. U komšiluku su se smestili i Ronaldo, Benzema i druge zvezde.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor