TSC POJAČAVA ODBRANU ZA EVROPU: Bivši igrač Dinama stigao u Superligu

Novosti online

29. 05. 2024. u 19:05

Hrvatski fudbaler Luka Capan novi je igrač TSC-a, saopštio je danas klub iz Bačke Topole.

ТСЦ ПОЈАЧАВА ОДБРАНУ ЗА ЕВРОПУ: Бивши играч Динама стигао у Суперлигу

Foto: Profimedia

Posle osvajanja trećeg mesta u Superligi Srbije, i novog obezbeđenog plasmana u Evrope (videćemo da li će u pitanju biti Liga Evrope ili konferencije), uprava kluba je rešila da ojača igrački kadar i pokuša da napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu.

Stoga su se opredelelili za fudbalera iz komšijske zemlje, Luku Capana (29). U pitanju je odbrambeni igrač, koji u TSC dolazi iz grčke Kifisije. Prošao je fudbalsku školu Dinama iz Zagreba, u seniorskoj karijeri nastupao je za Lokomotivu, Rijeku, Bursu i Honved.

- Prvo pojačanje nešeg kluba u letnjem prelaznom roku je Luka Capan (1995). Hrvatski centralni defanzivac koji je prošao fudbalsku školu Dinama iz Zagreba igrao je za Lokomotivu, Rijeku, za turski Bursaspor i za mađarski Honved. Stiže nam iz grčke AE Kifisiasa. Dobrodošao u TSC porodicu - objavljeno je na zvaničnim profilima kluba. 

Klub iz Bačke Topole će borbu za Ligu Evrope započeti iz plej-ofa, što znači da mu je grupna faza trećeg po snazi takmičenja Starog kontinenta. 

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO 2 SATA OD VAS: Evo zašto bi Tunis trebao da bude vaša sledeća destinacija za letovanje