"ČINI MI SE DA NIJE U FORMI": Španac "preti Novaku Đokoviću pred drugo kolo Rolan Garosa

Novosti online

29. 05. 2024. u 22:38

PROTIVNIK u drugom kolu Rolan Garosa biće Roberto Karbaljes Baena, on je u razgovoru sa španskim novinarima govorio o meču koji mu predstoji sa najboljim teniserom planete.

ЧИНИ МИ СЕ ДА НИЈЕ У ФОРМИ: Шпанац прети Новаку Ђоковићу пред друго коло Ролан Гароса

Foto: AP

Teniser sa Tenerifa je istakao da u meč ulazi motivisan. 

- Već smo igrali dvaput na slemovima, ali Rolan Garosu mi uslovi najviše odgovaraju, tu možemo da budemo izjednačeni koliko je to moguće, u Australiji i SAD je znatno komplikovanije. Ovde se osećam malo komotnije, a on nije tako dobar ove godine – izaći ću na meč sa velikom željom i misleći da mogu da dođem do šansi ukoliko budem igrao dobro, rekao je Karbaljes Baena i dodao:

- Čini mi se da nije u formi, barem ja to tako vidim. Retkost je da dođe na ovaj turnir, a da još nije osvojio nijednu titulu ove godine, to je važan podatak. Ipak, takođe je i tačno da nije isto igrati s Đokovićem na turniru iz serije 500 recimo – gde može malo da spusti gard – i na grend slemu, koji su mu najveći ciljevi. Ipak, probaću da iskoristim to što je u nešto slabijoj formi.

Na pitanje kako pobediti Đokovića, trenutno 63. igrač sveta odgovara:

- To ne znam. To treba pitati nekoga ko ga je pobedio. On je najkompletniji igrač od svih sa kojima sam se sastao. Kada igra dobro, ne vidiš niti jednu rupu. S druge strane, nekada bude malo nestabilniji na mentalnom planu, pa možda i dobiješ neku šansu. Potrudiću se da mu otežam od prvog poena, pa da vidim ukazuje li se prilika.

Meč je na programu u četvrtak, treći po redu na stadionu Filip Šatrije. Program počinje u 12.00. 

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru