GAZDA OLIMPIJAKOSA NE ŽALI NOVAC! Evo koliko je dao igračima za osvajanje Lige konferencije

Novosti online

30. 05. 2024. u 10:22

Fudbaleri Olimpijakosa trijumfalno su okončali sezonu osvajanjem Lige konferencija.

ГАЗДА ОЛИМПИЈАКОСА НЕ ЖАЛИ НОВАЦ! Ево колико је дао играчима за освајање Лиге конференције

Foto AP

U velikom finalu, ekipa iz Pireja je savladala Fiorentinu i to nakon produžetka, a jedini pogodak na AEK Areni postigao je Ajub el Kabi u 116. minutu.

Otvorio se i predsednik Olimpijakosa Vangelis Marinakis, te je svoju ekipu odlučio da nagradi pozamašnom sumom novca za trofej! Naime, kako grčki mediji pišu, čuveni biznismen odlučio je da fudbalerima i stručnom štabu da premiju od pet miliona evra koju će da razdele po zasluzi.

Kako je sudija označio kraj meča, tako je usledilo veliko slavlje, a kako i ne bi kada je Olimpijakos stigao do prvog evropskog trofeja u istoriji.

Navijači crveno-belih prepoznatljivi su kao temperamentni i odlični, pa su pronašli način da proslave veliki uspeh.

Samo nekoliko dana nakon što su košarkaši Panatinaikosa osvojili Evroligu, pa je sve bilo u zelenim nijansama, sada je cela Grčka bila u znaku Olimpijakosa.

Nakon proslave na OPAP Areni, slavlje se preselilo i na ulice Pireja. Igrači su kasno u noć gradom prolazili u otvorenom autobusu, a sačekalo ih je više od 100 hiljada navijača.

Sve je ispraćeno nezaboravnom bakljadom i vatrometom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!