DA LI ĆE IGRATI U PARIZU? Arsenal ne želi da štoper nastupi na Olimpijskim igrama

Novosti online

30. 05. 2024. u 16:50

RUKOVODSTVO Arsenala ne želi da njihov fudbaler Vilijam Saliba nastupi za reprezentaciju Francuske na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, prenosi "Parizijen".

ДА ЛИ ЋЕ ИГРАТИ У ПАРИЗУ? Арсенал не жели да штопер наступи на Олимпијским играма

Foto: EPA-EFE/DANIEL HAMBURY

Ovaj 23-godišnjak je član "tobdžija" od 2019. godine, a jedno vreme proveo je na pozajmicama u Sent Etjenu, Nici i Olimpiku iz Marseja.

Francuski mediji navode da je stručni štab "trikolora" planirao da fudbaler Arsenala nastupi za "trikolore" na Igrama u Parizu.

Međutim, čelnici kluba iz Londona ne žele da Saliba igra za nacionalnu selekciju na Olimpijskim igrama zato što je imao napornu sezonu. On je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 50 mečeva za tim sa "Emirejtsa"

Takođe, Saliba se nalazi na spisku selektora Francuske Didijea Dešana za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano od 11. juna do 11. jula u Nemačkoj.

Podsetimo, Olimpijske igre u Parizu biće održane od 26. jula do 11. avgusta.

BONUS VIDEO: VATROMET KOD BEOGRADSKOG POBEDNIKA: Kad "delije" slave Zvezdinu titulu na Kalemegdanu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)