STRANAC NAPUSTIO ZVEZDU: Crveno-beli se oprostili od važnog igrača

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

30. 05. 2024. u 19:24

ALEKSANDAR Dragović, Zoran Popović i Nemanja Milunović odigrali su protiv Čukaričkog poslednji meč u dresu Crvene zvezde. Posle njih trojice sada se klub oprostio od još jednog fudbalera.

СТРАНАЦ НАПУСТИО ЗВЕЗДУ: Црвено-бели се опростили од важног играча

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, boravak na "Marakani" okončao je Osman Bukari. Brzonogom krilu se šampion Srbije zahvalio na Instagramu.

- Još od prvog sprinta na "Marakani" si nam pokazao koliko ćeš da juriš za Zvezdinim uspesima. A kada si postigao jedan od najlepših golova u istoriji večitih derbija znali smo da je to to i da si rezervisao posebno mesto u srcima svih zvezdaša. Golom protiv Mančester sitija si celom svetu pokazao ono što smo mi dobro znali - Osman Bukari je fantastičan fudbaler. Nakon 91 utakmice i 28 golova čistog uživanja u tvjoj igri, vreme je da se oprostimo. I da, Zvezda će zauvek biti tvoja kuća. Hvala za sve, Buka! - napisali su iz Crvene zvezde.

Podsetimo, reprezentativac Gane je u Zvezdu stigao 2022. godine iz Genta i praktično je bio nezamenljiv na poziciji desnog krila.

BONUS VIDEO: VATROMET KOD BEOGRADSKOG POBEDNIKA: Kad "delije" slave Zvezdinu titulu na Kalemegdanu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi