MARKO ARNAUTOVIĆ I CRVENA ZVEZDA? Fudbaler Intera doneo odluku o budućnosti

A. I.

30. 05. 2024. u 22:30

SPEKULISALO se dosta o sudbini Marka Arnautovića koji je prethodnu sezonu proveo u Interu, a sada su stvari potpuno jasne.

МАРКО АРНАУТОВИЋ И ЦРВЕНА ЗВЕЗДА? Фудбалер Интера донео одлуку о будућности

FOTO: Tanjug/AP

Naime, reprezentativac Austrije stigao je u Inter iz Bolonje na pozajmicu uz obavezan otkup za obeštećenje od osam miliona evra, plus još dva na ime bonusa. 

Neroazuri su otkupili njegov ugovor, i sada je vezan za Milano još godinu dana, a tamošnji mediji prenose da je "veoma srećan u interu i da će tu igrati i naredne sezone". 

Ovih dana je u medijima bilo dosta spekulacija oko toga gde bi Arnautović mogao da igra naredne sezone, pominjalo se i interesovanje Crvene zvezde, a italijanskji mediji su pisali kako Inter navodno pokušava da ga proda, posebno nakon što je obezbedio dolazak Mehdija Taremija kao slobodnog igrača iz Porta.

- Ne znam o čemu ljudi pišu, oni stvaraju nešto ni iz čega. Niko nije razgovarao ni sa mnom ni sa mojim agentom. Imam ugovor sa Interom, veoma sam srećan u Interu i ostaću u Interu“, rekao je Arnautović za 'Die Presse' i po svemu sudeći otklonbio sve dileme.

Arnautović se trenutno priprema sa selekcijom Austrije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj i velike su šanse da će se posle tog takmičenja povući iz nacionalnog tima.

- Posle EP razgovaraću sa porodicom, sa onima koji su mi bliski, ali i sa trenerom. Videću da li još imam tu želju. Nije fizički problem, zaista uživam da igram za reprezentaciju i ponosan sam na ono što sam uradio ovde, poručio je Arnautović.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

O OVOME SE NE PRIČA: Rođak Luke Modrića bio major u Krajini - Jovo svedočio u Hagu protiv Gotovine (FOTO)