KO BI OVO OČEKIVAO!? Rusi žestoko udarili po Dejanu Stankoviću, pomenuli i Zvezdu

Novosti online

31. 05. 2024. u 10:15

Srpski trener Dejan Stanković nedavno je imenovan za stratega moskovskog Spartaka, ali nije naišao na dobar doček od strane tamošnje javnosti.

КО БИ ОВО ОЧЕКИВАО!? Руси жестоко ударили по Дејану Станковићу, поменули и Звезду

FOTO: M. Vukadinović

Nekadašnji fudbaler Spartaka Dmitrij Aleničev smatra da Stankovićeve titule u Srbiji (sa Crvenom zvezdom) i Mađarskoj (sa Ferncvarošem) nisu merilo velike uspešnosti, a sličnog je mišljenja i predsednik udruženja trenera Rusije Mihail Grešković.

- Smeta mi to što danas dovodimo trenere koji se nisu dokazali ni u kom smislu, bez neke važne biografije, posebno u pogledu osvajanja trofeja. Tako nisam siguran ni da je Spartak izabrao pravi put. Stanković je bio veliki igrač, ali se kao trener nije pokazao. Ta Crvena zvezda je maltene uvek šampion, nije ni bitno ko je vodi. Nisam protiv dovođenja trenera od kojih može da se nauči, ali, nažalost, ponekad nije jasno zbog čega se dovode toliki strani treneri - smatra Grešković. 

Stanković je na klupi Crvene zvezde osvojio tri šampionske titule i dva kupa, dok je vodio i Ferencvaroš sa kojim je postao prvak Mađarske. 

Osim pomenute dve ekipe vodio je i Sampdoriju, sa kojom se nije proslavio pošto je ispao iz Serije A. 

BONUS VIDEO KAKAV MEČ U HUMSKOJ! Aranđel Stojković poravnao rezultat

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DVA PROROČANSTVA KOJA SU JOJ OBELEŽILA ŽIVOT: Oba su se ostvarila, a kada se seti jednog uvek se rasplače