POVRATAK U RUSIJU: Marko Nikolić na pragu moskovskog giganta?

Novosti online

31. 05. 2024. u 22:49

Marko Nikolić se pre svega nekoliko dana rastao sa Šabab Al Ahlijem iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a već je stigao poziv za novi angažman srpskog trenera.

ПОВРАТАК У РУСИЈУ: Марко Николић на прагу московског гиганта?

Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Ruski Čempionat preneo je informaciju da je CSKA iz Moskve poslao ponudu Nikoliću da naredne sezone preuzme prvi tim i tako se vrati u rusku Premijer ligu gde je u sezoni 2020-21 vodio ekipu Lokomotive iz Moskve.

Isti izvor navodi da će do saradnje doći jedino u slučaju da aktuelni trener Vladimir Fedotov dobije otkaz, o čemu uprava kluba iz Moskve uveliko razmišlja.

"Armejci" su sezonu okončali na razočaravajućem šestom mestu Premijer lige, ali problem predstavlja ugovor koji Fedotova veže za klub do leta 2025. godine.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura