''NISMO ZASLUŽILI OVAKAV PORAZ!'' Edin Terzić se oseća ''prazno'' nakon finala Lige šampiona

Filip Milošević

02. 06. 2024. u 09:54

Trener fudbalera Borusije Edin Terzić izjavio je da je ponosan na ekipu, ali je istakao da je klub iz Dortmunda zaslužio više u finalu Lige šampiona, prenose nemački mediji.

НИСМО ЗАСЛУЖИЛИ ОВАКАВ ПОРАЗ! Един Терзић се осећа празно након финала Лиге шампиона

Foto: Profimedia

Fudbaleri Borusije poraženi su sinoć u Londonu od Reala rezultatom 2:0 u finalu Lige šampiona.

- Pokazali smo sjajnu igru, zaslužili smo više od poraza od 2:0. Igrali smo protiv najjačeg tima u ovom takmičenju, odigrali smo sjajno. Pokazali smo celom svetu da smo došli da pobedimo, a ne samo da odigramo utakmicu. Uradili smo toliko dobrih stvari. Bili smo blizu. Sitnice su nedostajale - rekao je Terzić za nemačku televiziju ZDF.

Real je poveo u 74. minutu golom Danija Karvahala, a pobedu madridskom klubu obezbedio je Vinisijus Žunior u 83. minutu.

- Doveli smo 100.000 ljudi iz Dortmunda u London i svi su verovali. Ovo je bilo fantastično putovanje, ali osećam se i prazno jer je ovo bila velika prilika, ali je nismo iskoristili. Ovo je bila poslednja utakmica u sezoni, u svlačionici je bilo vrlo emotivno - rekao je trener kluba iz Dortmunda.

- Stvarno smo odigrali dobar meč, to je ono pozitivno što bi trebalo da zapamtimo. Tu veru moramo da nosimo sa sobom. Čak i kada sve ne ide kako bi trebalo, ne smemo da odustanemo posle prvog udarca. Potrebna nam je ta vera - dodao je Terzić.

Fudbaler Borusije Mats Humels izjavio je da je ponosan na saigrače.

- Odigrali smo sjajan meč, ponosan sam kako smo se predstavili. Igrali smo hrabro, kvalitetno, sa srcem. Nedostajao nam je gol, a onda smo udarili u zid kao mnogo puta ranije - rekao je Humels.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ZAPAD U NEVERICI, RUSIJA ODUŠEVLJENA! Srpski navijači su uzeli bubanj, a onda... (VIDEO)