KRENULO JE! Bajern zainteresovan za kapitena Mančester junajteda Bruna Fernandesa

Tanjug

03. 06. 2024. u 11:10

Čelnici Bajerna zainteresovani su za kapitena Mančester junajteda i portugalskog fudbalskog reprezentativca Bruna Fernandesa, prenosi britanski San.

КРЕНУЛО ЈЕ! Бајерн заинтересован за капитена Манчестер јунајтеда Бруна Фернандеса

FOTO: Tanjug/AP

Britanski mediji navode da je rukovodstvo Bajerna kontaktiralo sa menadžerima portugalskog fudbalera, koji ima ugovor sa Mančester junajtedom do 30. juna 2026. godine.

Fernandes je prošle nedelje izjavio da želi da ostane u klubu sa "Old traforda". Međutim, britanski mediji prenose da čelnici Mančester junajteda još nisu odlučili da li će Erik ten Hag i naredne sezone da predvodi engleski klub. Takođe, još nije poznato kakve će biti ambicije Mančester junajteda u narednoj sezoni.

San tvrdi da je rukovodstvo Bajerna odlučno u nameri da angažuje Fernandesa, koji bi naredne sezone trebao da bude jedan od lidera u nemačkom klubu.

Fernandes (29) je član Mančester junajteda od 2020. godine, a ove sezone je odigrao 48 utakmica u svim takmičenjima za engleski klub i postigao je 15 golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)