BRAZILAC OBELEŽIO SEZONU U LIGI ŠAMPIONA: UEFA izabrala najboljeg igrača elitnog takmičenja

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 06. 2024. u 15:36

REAL Madrid je po 15. put osvojio Ligu šampiona, a upravo iz redova "kraljevskog kluba" dolazi najbolji igrač najelitnijeg takmičenja za sezonu 2023/2024.

БРАЗИЛАЦ ОБЕЛЕЖИО СЕЗОНУ У ЛИГИ ШАМПИОНА: УЕФА изабрала најбољег играча елитног такмичења

FOTO: Tanjug/AP

U pitanju je krilni napadač Vinisijus Žunior. Brazilac je u odigrao 10 utakmica i ostvario je učinak od šest golova i pet asistencija.

Vredi istaći da je bio strelac u velikom finalu u kom je Real pobedio Borusiju Dortmund sa 2:0. On je postigao drugi pogodak na tom meču.

Posebno je bivši igrač Flamenga bio dobar u nokaut fazi. postigao On je postigao gol protiv Lajpciga u osmini finala, upisao dve asistencije protiv Mančester sitija u četvrtfinalu i dao je dva gola u polufinalnom dvomeču sa Bajernom.

Takođe, izabran je najbolji tim Lige šampiona, a čine ga:

Gregor Kobel (Borusija Dortmund), Dani Karvahal (Real Madrid), Antonio Ridiger (Real Madrid), Mats Humels (Borusija Dortmund), Jan Matsen (Borusija Dortmund), Marsel Sabicer (Borusija Dortmund), Vitinja (PSŽ), Džud Belingem (Real Madrid), Fil Foden (Mančester siti), Vinisijus Žunior (Real Madrid), Hari Kejn (Bajern).

BONUS VIDEO: Ovako se slavi 15. titula Lige šampiona, Madrid na nogama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um