MILUNOVIĆ ŽELI JOŠ DA IGRA: Defanzivac se zahvalio Zvezdi na ponudi

Tanjug

04. 06. 2024. u 06:00

FUDBALER Nemanja Milunović izjavio je ovog ponedeljka da je zahvalan Crvenoj zvezdi što mu je ponuđeno da bude deo stručnog štaba, ali da još uvek želi da bude aktivan igrač.

МИЛУНОВИЋ ЖЕЛИ ЈОШ ДА ИГРА: Дефанзивац се захвалио Звезди на понуди

FOTO: M. Vukadinović

Iskusnom 35-godišnjaku je istekao ugovor sa crveno-belima, a klub mu je ponudio da bude deo stručnog štaba koji predvodi Vladan Milojević. Čačanin se zahvalio i poručio da ipak želi da nastavi karijeru.

- Sa čelnicima kluba sam pričao prijateljski i zajedno smo se dogovorili da kao igrač završim epizodu u Crvenoj zvezdi. Ponuđeno mi je da postanem deo stručnog štaba, što mi imponuje. Zahvalio sam se na ponudi i odgovorio da se još osećam kao igrač i nisam doneo odluku da završavam karijeru, ujedno i prihvatim se odgovornog trenerskog posla. Ima vremena za to poglavlje u karijeri, jer još uživam u treningu i fudbalu, mogu da dam još fudbalu kao igrač - izjavio je Milunović za "Sportski žurnal".

Milunović je pored Zvezde u karijeri igrao za Borac iz Čačak, Mladost iz Lučana, BATE Borisov i Alaniju.

BONUS VIDEO: VATROMET KOD BEOGRADSKOG POBEDNIKA: Kad "delije" slave Zvezdinu titulu na Kalemegdanu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SENZACIJA: Britanci upravo objavili vest, Novak Đoković opet zapanjio svet!