SOCCERBET OKUPLJA TALENTE REGIONA: Cela bivša Jugoslavija tradicionalno na Zlatiboru

Promo

04. 06. 2024. u 17:00

Talentovana nova generacija fudbalera na turniru prijateljstva.

SOCCERBET ОКУПЉА ТАЛЕНТЕ РЕГИОНА: Цела бивша Југославија традиционално на Златибору

Promo

U sunčanom okruženju srpskih planina, mladi fudbaleri iz različitih krajeva bivše države ponovo se okupljaju na SOCCERBET Kupu prijateljstva. Ovi novi klinci, koji su se pojavili nakon vremena velike Jugoslavije, nose sa sobom nasleđe talentovane dece koja su obeležila fudbalsku scenu. Bez obzira na promene koje su se desile kroz stvaranje novih država, ljubav prema fudbalu ostaje neizmenjena.

Na ovom turniru, mladići od Vardara do Triglava, od Đerdapa do Jadrana, pokazaće fudbalske veštine i talenat pred publikom. SOCCERBET Kup prijateljstva na Zlatiboru postaje mesto susreta nove generacije fudbalskih umetnika iz regiona, obećavajući da će svet imati priliku da se divi njihovom umeću.

Socijalno odgovorna kompanija SOCCERBET već tradicionalno podržava ovaj turnir, koji se održava već tradicionalno na Zlatiboru. Učesnici ovogodišnjeg SOCCERBET Kupa prijateljstva su: Crvena zvezda, Pelister, Borac Banjaluka, Vojvodina, Rijeka, Velež, Partizan, Željezničar, Akademija Pandev, Sarajevo, Osijek, Budućnost Podgorica.

Promo

Najveći klubovi bivše Jugoslavije okupljaju se na Zlatiboru, obećavajući uzbuđenje i vrhunski fudbal za sve ljubitelje sporta. Ovaj turnir, koji je uspeo da ujedini region, okuplja mlade talente koji sanjaju o velikim uspesima u budućnosti.

Savo Milošević, idejni tvorac turnira, postavio je temelje za okupljanje dece iz regiona kako bi se družili i takmičili na fudbalskom terenu. Nadamo se da će ovaj turnir iznedriti nove zvezde fudbala koje će osvetliti evropsku scenu.

Partizan brani titulu osvojenu prošle godine, dok se očekuje da će turnir doneti nova uzbuđenja i otkriti buduće fudbalske veličine. Kompanija SOCCERBET je ponosna što podržava najtalentovanije fudbalere regiona i što ima priliku da bude deo ovog sportskog spektakla na Zlatiboru.

Neka najbolji pobede! A najbolju lajv ponudu za ovaj turnir imate na sajtu www.soccerbet.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PA, NEĆE RUSI DA SEDE SKRŠTENIH RUKU! Reprezentativac Albanije koji je prostački vređao Srbiju saznao šta ga čeka kad se vrati u ruski klub